Je zoekt dus werk?

Ontstaan You-Select Uitzendbureau

Wij zijn bekend geworden door het uitzenden en detacheren van stukadoors en timmerlieden.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een specialist in de Bouw & Afbouw, Logistiek & Bouwmaterialenhandel en Techniek en Overige branches. Daarnaast bieden we vaste banen aan onder het label You-Select Recruitment.

Bouw & Afbouw

Ben je stukadoor of timmerman?

Dan bieden wij je een jaarcontract.

De meeste medewerkers hebben bij ons inmiddels al een jaarcontract op zak en vaak stromen ze door naar een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Ook jou kunnen we eventueel een jaarcontract bieden. Veel particulier werk, trouwe opdrachtgevers, wederzijds respect, het juiste salaris en de mooiste projecten alleen in Twente; dit alles maakt dat onze medewerkers tevreden zijn!

Wil je een opleiding of cursus volgen? Geen probleem, wij regelen het.

We bieden onder andere werk aan de volgende vaklieden: timmerman 2, oppermannen, leerling timmermannen en servicemedewerkers onderhoud (bonnenwerk). Maar ook aan bijvoorbeeld werkvoorbereiders, calculatoren, projectleiders, uitvoerders en BIM modelleurs.
De inschaling is conform de geldende cao Bouw en Infra, met alle voorzieningen, zoals BPF Pensioen en ADV-dagen. En: wij bieden onze medewerkers ook nog eens goede kwaliteit kleding en werkschoenen en andere PBM’s.

Dus wil je op korte termijn een jaarcontract of vaste baan? Upload dan je cv of bel/mail ons!

Techniek

Heb jij passie voor techniek?

Wij hebben de baan die jij zoekt.

Binnen dit vakgebied hebben we onder andere werk voor dakdekkers, oppermannen, monteurs en hulpmonteurs luchtkanalen, carrosseriebouwers in het hoog segment en panelenbouwers. Ook bieden we je divers kantoorwerk, bijvoorbeeld in de functie van werkvoorbereider, calculator, BIM-modelleur en projectleider.

Wil je op korte termijn een jaarcontract of vaste baan? Upload dan je cv of bel/mail ons!

Logistiek & Bouwmaterialenhandel

Binnen de logistiek en bouwmaterialenhandel

biedt You-Select Uitzendbureau divers werk.

Bijvoorbeeld in de volgende functies: heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerker en productiemedewerker. We zijn voortdurend op zoek naar mensen die vooral ‘willen werken’. Mensen die niet snel opgeven en die beseffen dat waar een wil is, ook een weg is. Vele medewerkers die via You-Select Uitzendbureau aan het werk zijn gegaan binnen de Logistiek en Bouwmaterialenhandel hebben een vaste baan gekregen bij hun opdrachtgever. Ook is detachering op basis van een halfjaar- of jaarcontract mogelijk.

We bieden een goed salaris en uitstekende voorwaarden conform de geldende cao. Daarbij bouw je een mooi pensioen op via pensioenfonds Stipp. We bezuinigen niet op werkkleding en werkschoenen en andere benodigde PBM’s. En: je treft ook geen ‘gekke’ inhoudingen op je salarisstrook aan voor verschafte PBM’s.

Kortom: je werkt voor leuke opdrachtgevers, gaat met plezier naar je werk en kunt dik tevreden zijn over je salaris. Interesse? Upload dan je cv of bel/mail ons!

Overige branches

Staat jouw vakgebied hier niet tussen?

Maar je blinkt wel uit in jouw beroepsgroep?

Naast onze vaste vakgebieden hebben we ook medewerkers in andere branches aan het werk. Blink je uit in jouw beroepsgroep en ben je op zoek naar een andere werkgever? Meld het ons, dan zoeken wij de nieuwe, passende werkgever voor jou.